2011-08-29 15:35:17• hírek • Szatmár.ro

Kényeztető hétvégét sorsoltunk ki az Egészségszigeten

A sokféle mozgásforma, a finom gyümölcsturmixok és az életmód tanácsadások mellett, egy sorsoláson vehettek részt mindazok, akik ellátogattak augusztus 27-én a Szatmár.ro és a PrimaGym Egészségszigetére. A PrimaGym oktatói által irányított edzések után öt kényeztető hétvégét sorsoltunk ki a résztvevők között a Wellness Hotel Gyula jóvoltából.

Nagy sikernek örvendett a Szatmár.ro és a PrimaGym Aerobic, Fitnesz és Cycling Központ Egészségszigete, melyet a Partiumi Magyar Napok keretében valósítottak meg. A résztvevők olyan mozgásformákat próbálhattak ki, mint a Cycling, a Kardio Kick Boksz, a BodyArt és az alakformálás, valamint részt vehettek egy izzasztó Zumba edzésen Sinkó Tamás Zumba prezenter és Félegyházi Réka irányításával.

A 20-30 perces tréningekbe bekapcsolódtak színészeink - Rappert Gábor, Vencz Stella, Némethy Zsuzsa, Laczkó Tekla, Lőrincz Ágnes - és politikusaink - Günthner Tibor, Kereskényi Gábor, Csehi Árpád és Pataki Csaba - is, akik szemmel láthatóan jól bírták a kiadós mozgást. Amikor éppen nem mozogtak a jelenlévők, akkor egy-egy pohár frissen készített gyümölcsturmixot kóstolhattak meg, vagy friss sárgarépát és almát ropogtathattak.

A szigeten jelen volt a Korall Klinika egészségsátra is, ahol testsúlyt, vércukorszintet és vérnyomást mértek a klinika asszisztensei. Mindazok, akik részt vettek valamely mozgásformán egy névre szóló karszalagban részesültek, majd az edzések után a Wellness Hotel Gyula jóvoltából öt darab két személyre szóló kényeztető hétvégét sorsoltunk ki.



Kényeztető hétvégében részesült Dancu Zsuzsa, Chiral Gabriella, Rus Annamária, Erdei-Gál Dávid és Palotás Ruben. A nyertesek az utalványokat augusztus 29-én vették át, a Szatmár.ro hírportál székhelyén.

A Szatmár.ro és a PrimaGym ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik hozzájárultak egy sikeres kezdeményezés, az Egészségsziget megvalósulásához!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: